Goesweb.net wordt, in opdracht van de gemeente Goes ondersteund door een sociaal werker van SMWO.

De werkgroep Goesweb.net is bereikbaar via SMWO
Postbus 310, 4460 AS Goes
 (0113) 277 111 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Goesweb.net is een gezamenlijk initiatief van alle bewonersorganisaties uit de wijken en dorpen van de gemeente Goes. Goesweb.net valt dus niet onder de verantwoordelijkheid van de gemeente Goes. De gemeentelijke website is bereikbaar op www.goes.nl

Digitale pleinen, zoals Goesweb.net, verhogen de leefbaarheid (het woonplezier) van bewoners in wijken en dorpen. Dat gebeurt doordat bewoners en organisaties elkaar informeren over allerlei zaken die van belang zijn voor bewoners van dorp, wijk of gemeente. Goesweb.net biedt ook mogelijkheden om elkaar te leren kennen en te ontmoeten, zoals dat op een plein gebeurt.

Op geen enkele wijze kunnen rechten ontleend worden aan het hier geboden materiaal. Zie verder disclaimer/voorwaarden .

Indien u een bijdrage wilt leveren kunt u dit doen via de contactpagina of per e-mail. In het redactiestatuut staan de verantwoordelijkheden van de redactie beschreven.

Werkgroep Goesweb.net bestaat uit de volgende vrijwilligers
Marjo Griep, Philip Paul, Mark Govaerts, Joris de Goffau,Marinus Vuijk en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bronnen: PZC, gemeente Goes, Omroep Zeeland, verenigingen, stichtingen en instellingen in de gemeente Goes, internet.

Redactie en vormgeving: werkgroep Goesweb.net