Bij Galerie-Atelier De Kaai is deze wintermaanden een tentoonstelling van Mariska Schilperoord te zien. Mariska tekent en schrijft over vriendschappen, haar familie, haar lieve Zeeland en over de mensen die haar dierbaar zijn.

Het werk van Mariska is te zien in Galerie Atelier De Kaai t/m 23 december. Deze boeiende expositie is zeker waard om gezien te worden.

Over Galerie Atelier De Kaai

Galerie-Atelier De Kaai is een werkplaats voor beeldende kunstenaars met een beperking. Professionele begeleiders ondersteunen talentvolle mensen in hun artistieke proces. De kunstenaar werkt vanuit de eigen vormentaal en specifieke stijl. Het individu staat centraal en er wordt op maat begeleiding aangeboden. Naast het vrij beeldend werken is er de gelegenheid een lesprogramma te volgen. De lessen bestaan uit kunstbeschouwing en taalvorming. In het aanbod zijn ook opgenomen: musea bezoek, interactieve rondleidingen en deelname aan workshops. In De Kaai is sinds juni 2014 ook de Kopieerwinkel gevestigd, voor alle print- en kopieeropdrachten.

 

Galerie-Atelier-Kopieerwinkel De Kaai
J.A. v.d. Goeskade 65, 4461 BJ Goes

Openingstijden: maandag t/m vrijdag 09:00-16.00 uur