Op maandag 16 november 2015 biedt SMWO de workshop ‘Voorkomen van seksueel grensoverschrijdend gedrag’ aan voor vrijwilligersorganisaties in de gemeente Goes. De workshop vindt plaats van 19.00 – 22.00 uur en gaat over het voorkomen en herkennen van seksueel grensoverschrijdend gedrag en hoe hierin te handelen.

 

Het doel van de workshop is om vrijwilligers handvatten aan te reiken hoe om te gaan met vervelende situaties en hoe dit te voorkomen. Er wordt onder andere samen met de deelnemers gekeken naar wat seksueel grensoverschrijdend gedrag is, wat te doen bij een vermoeden van seksueel overschrijdend gedrag en welke preventieve maatregelen uw organisatie hierin kan nemen. Deze workshop is bedoeld voor alle vrijwilligers die werken met kinderen/jongeren tot achttien jaar.

 

Aanmelden

De workshop vindt plaats bij SMWO aan de ’s-Heer Elsdorpweg 12 in Goes. Aanmelden kan t/m dinsdag 3 november 2015 bij het Vrijwilligerspunt Goes, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0113-277122. Deelname is gratis.