Heeft uw familielid of naastbetrokkene psychische- en/of verslavingsproblemen? En zoekt u herkenning en erkenning van de belasting die de zorg voor en omgang met uw naaste met zich meebrengt? Dan zijn de bijeenkomsten ‘psychische- en/of verslavingsproblemen in de familie, steun voor familie en naastbetrokkenen’ van Indigo misschien iets voor u.

Steun
Tijdens de cursus komt u in contact met andere mantelzorgers die zorgen voor iemand met psychische- en/of verslavingsproblemen. De cursus geeft steun in hoe u met problemen kunt omgaan en hoe u overbelasting bij uzelf kunt voorkomen. In de groepsbijeenkomsten wordt telkens een specifiek thema behandeld. Samen met de begeleiders en andere deelnemers bespreekt u concrete situaties en ervaringen.

Start bijeenkomsten
Er zijn acht bijeenkomsten van twee uur. De groep bestaat uit maximaal twaalf deelnemers. De eerste bijeenkomst is op donderdag 5 november van 19.00 tot 21.00 uur bij Indigo, Stationspark 36, te Goes. De overige cursusdata zijn 12, 19 en 26 november, 3 en 17 december en 5 en 12 januari. Neem voor meer informatie of aanmelding contact op met het secretariaat van Indigo, telefoonnummer: 0113 24 60 60 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..