Op dinsdag 20 oktober 2015 organiseren de gemeente Goes en SMWO een inspiratiebijeenkomst in de Goederenloods te Goes. De inspiratiebijeenkomst vindt plaats van 17.30 tot 21.00 uur in de vorm van een markt.

In de dorpen en wijken van de gemeente Goes ontwikkelen bewoners allerlei initiatieven om de leefbaarheid in hun dorp en wijk te behouden en/of te vergroten. Daarnaast zijn er ook initiatieven die bewoners samen met organisaties en instellingen uitvoeren. Daarbij kijken deze organisaties hoe zij hun diensten kunnen inzetten voor het dorp of de buurt.

Er ontstaan mooie initiatieven die tijdens de inspiratiebijeenkomst voor het voetlicht worden gebracht. Daarnaast is er ruimte om elkaar te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen, vragen te stellen en te komen tot nieuwe initiatieven. Ook het ontmoeten van (commerciële) partners die kunnen helpen bij het uitvoeren of verwezenlijken van een initiatief, is mogelijk.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met SMWO via 0113-277111 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook op de website www.vrijwilligerspuntgoes.nl kunt u meer informatie vinden.