Woningcorporatie RWS partner in wonen heeft tot nu toe slechts twee reacties ontvangen op haar oproep om activiteiten rondom burendag aan te melden voor een bijdrage.

Vorige week riep de woningcorporatie haar huurders op om hun buurtactiviteiten in het kader van Burendag aan te melden. Alle activiteiten die de saamhorigheid in de buurt bevorderen ontvangen van RWS een bijdrage van € 100,-.

Leefbaarheid bevorderen
“We zijn ervan overtuigd dat er mooie initiatieven in de buurt georganiseerd worden”, vertelt directeur-bestuurder Maarten Sas. “En daar willen we ons steentje aan bijdragen. Als maatschappelijke organisatie willen we contact in de buurt en participatie bevorderen, want daardoor verbeteren we ook de leefbaarheid in de wijken. En dat vinden we belangrijk.”

Aanmelden kan nog!
Burendag vindt dit jaar plaats op zaterdag 26 september. Huurders hebben nog tot 21 september om hun activiteit in de gemeente Goes, Kapelle of Noord-Beveland aan te melden. Er kunnen maximaal drie activiteiten per wijk of dorp worden aangemeld. Meer informatie is te vinden op: www.rwsgoes.nl/burendag2015.