Steeds meer vrijwilligersorganisaties geven aan dat ze een tekort hebben aan vrijwilligers. De succesvolle cursus ‘Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd’ is hier een oplossing voor! Op woensdag 14 oktober 2015 start deze cursus van 19.30 – 22.00 uur in sportcafé “De Zwake” in ’s-Gravenpolder.

 

Tijdens vier praktijkgerichte workshops worden bestuursleden en leden van vrijwilligersorganisaties gecoacht in het werven van vrijwilligers. Naast het werven van vrijwilligers wordt er ook aandacht besteed aan hoe je als organisatie vrijwilligers kunt behouden en hoe er een vrijwilligersbeleid kan worden opgesteld. Tot op heden is deze cursus erg succesvol geweest.

 

(Bestuurs)leden van vrijwilligersorganisaties kunnen t/m woensdag 23 september 2015 aanmelden via www.borsele.nl/sport. Per organisatie kunnen twee tot drie (bestuurs)leden deelnemen. Deze cursus heeft een scherpe korting, voor slechts €50,- kan een vrijwilligersorganisatie deelnemen. Er is plaats voor maximaal acht organisaties. De overige data van de cursus worden in samenspraak met de deelnemers gepland.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met gemeente Borsele, Chris Bras via 0113-238 383. Deze bijeenkomst is een samenwerking tussen de gemeenten Borsele, Goes, Kapelle, Reimerswaal, SMWO en SportZeeland.