De 13 Zeeuwse gemeenten, samenwerkend onder de naam Energieke Samenleving Zeeland, willen inwoners van onze provincie stimuleren nog meer energie te besparen. Per 1 september aanstaande sluiten zij daarom aan bij het Duurzaam Bouwloket: een online loket voor vragen over duurzaam (ver)bouwen, energiebesparing en -opwekking.

Via www.duurzaambouwloket.nl vinden inwoners daar – gekoppeld aan hun gemeente – onafhankelijke informatie en gratis advies over de maatregelen die zij kunnen nemen om jaarlijks veel geld en energie te besparen.
Lokaal

Naast het thema energie komen ook de onderwerpen gezondheid en wooncomfort op de website terug. En, het Duurzaam Bouwloket is tevens een platform voor lokale bedrijven die duurzame producten of diensten leveren. Denkt u aan installateurs, aannemers en architecten. Contact is niet alleen mogelijk via de website, inwoners kunnen ook gebruik maken van e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), telefoon (072 743 39 56)of WhatsApp (06 45 45 11 88).